Behandelingen

Beautybehandelingen Senza Beauty 

Dermalogica streeft naar een gezonde en mooie huid, voor iedereen. 

Jane Iredale is een make-up merk gemaakt op basis van mineralen (natuursteen). Deze make-up is bijzonder gezond voor je huid en wordt daarom ook door veel plastisch chirurgen en dermatologen aanbevolen. 

IMAGE skincare staat met haar producten voor effectieve huidverbetering.

Neauvia Cosmeceuticals is innovatieve skincare met bioactieve groeifactoren.

Alle producten die wij gebruiken zijn puur, effectief, innovatief, milieuvriendelijk en dierproefvrij!

 

Facials

Voorafgaand aan elke gezichtsbehandeling ondergaat u een huidanalyse. Aan de hand van deze analyse krijgt u een persoonlijke behandeling en aansluitend verzorgingsadvies. 


Dermalogica facials

ProSkin 30 minuten

Een heerlijke dubbele reiniging, professionele peeling en een masker inclusief nek-, schouder- en decolletémassage, afsluitend met huidverzorging.


ProSkin 45 minuten

Een heerlijke dubbele reiniging, professionele peeling, dieptereiniging en een masker in combinatie met een nek-, schouder- en decolletémassage, afsluitend met huidverzorging.


ProSkin 60 minuten (standaard) 

Een heerlijke dubbele reiniging, professionele peeling, stomen en verweken van de huid, dieptereiniging, epileren van de wenkbrauwen, waxen van de bovenlip met lycon precision waxing, een multivitaminen complex (booster), masker in combinatie met een nek-, schouder- en decolletémassage, afsluitend met huidverzorging.


ProSkin 75 minuten

Een heerlijke dubbele reiniging, professionele peeling, stomen en verweken van de huid, dieptereiniging, epileren van de wenkbrauwen, waxen van de bovenlip met lycon precision waxing, drukpunt gezichtsmassage, een multivitaminen complex (booster), masker in combinatie met een heerlijke nek-, schouder- en decolletémassage, afsluitend met huidverzorging.


ProSkin 90 minuten

Een heerlijke dubbele reiniging, professionele peeling, stomen en verweken van de huid, dieptereiniging, verven en stylen van de wenkbrauwen, waxen van de bovenlip met lycon precision waxing, drukpunt gezichtsmassage, een multivitaminen complex (booster), masker in combinatie met een nek-, schouder- en decolletémassage, afsluitend met huidverzorging.​


Age smart facial 75 minuten

Deze gezichtsbehandeling staat geheel in het teken van huidverbetering en anti-aging. Dermalogica’s age smart lijn geeft jouw huid een anti-age boost! Een heerlijke dubbele reiniging, professionele (fruitzuur) peeling, stomen en verweken van de huid, dieptereiniging, epileren van de wenkbrauwen, waxen van de bovenlip met lycon precision waxing, drukpunt gezichtsmassage, een multivitaminen complex (booster), masker in combinatie met een heerlijke nek-, schouder- en decolletémassage,afsluitend met huidverzorging.


Ultra calming facial 75 minuten

Een gezichtsbehandeling geheel afgestemd op de gevoelige huid. Zeer geschikt bij een verstoorde huidbarrière (droge, trekkerig en geprikkelde huid). Deze behandeling hersteld en kalmeert uw huid en kan worden toegepast bij rosacea, couperose, droge huid en een gevoelige huid.
Een heerlijke dubbele reiniging, professionele peeling (alleen indien mogelijk), verweken/verzachten van de huid, dieptereiniging, epileren van de wenkbrauwen, waxen van de bovenlip met lycon precision waxing, drukpuntgezichtsmassage, een multivitaminen complex (booster), masker in combinatie met een heerlijke nek-, schouder- en decolletémassage.IMAGE skincare facials

Tijdens een facial verwennen wij jouw huid met onze innovatieve producten. We reinigen de huid van onzuiverheden, wat resulteert in een gezonde teint en een stralende huid. Direct zichtbaar resultaat is écht haalbaar, omdat wij de behandelingen speciaal afstemmen op jouw huid. Tijdens de facial maken wij gebruik van krachtige enhancers zoals hyaluronzuur, anti-oxidanten, retinol, stamcellen en vitamine C.


IMAGE Ormedic - Balancing facial 60 minuten                    

Zeer geschikt voor iedere huid die gehydrateerd en geïrriteerd is na stressvolle periode. Zeer geschikt voor zwangere vrouwen en voor vrouwen met een huid die in disbalans is. De behandeling bestaat uit een reiniging, professionele peeling, dieptereiniging, booster peptide, masker in combinatie met een nek-, schouder- en decolletémassage en huidverzorging.


IMAGE Vital C - Anti-oxidant anti-aging facial 60 minuten

Speciale formule voor het verminderen van de rode, gevoelige, geïrriteerde en/of droge huid. Zeer geschikt bij rosacea en pigmentvlekken. Deze behandeling bestaat uit een reiniging, I PEEL prep, exfoliate of I PEEL - Ormedic lift/ The Signature Lift, booster peptide, masker in combinatie met nek-, schouder- en decolletémassage en huidverzorging.


IMAGE The Max - Firming neck & decollatage treatment 60 minuten

Geschikt voor de verslapte huid van het gezicht en hals. Daarnaast voorkomt het pigmentatie en gaat huidveroudering preventief tegen. Hierbij inbegrepen: een reiniging, I PEEL prep, exfoliatie, booster peptide, een masker in combinatie met nek-, schouder- en decolletémassage en huidverzorging.


IMAGE Be Clear - Purifying facial 60 minuten        

Bestrijdt alle soorten acne door gebruik te maken van ontstekingsremmende ingrediënten in combinatie met anti-bacteriële peptide. Inbegrepen: reiniging, I PEEL prep, exfoliëren of I PEEL, acné lift solution, booster peptide, een masker in combinatie met nek-, schouder- en decolletémassage, herstel en huidverzorging.


IMAGE Illuminating facial 60 minuten                        

Geeft de huid het bekende GLOW effect en is ideaal voor het behandelen van pigmentvlekken en UV-schade. Geschikt voor elk huidtype. De behandeling bestaat uit een reiniging, I PEEL prep, exfoliatie of I Peel- Ormedic lift/The Signature Facelift, booster peptide, masker in combinatie met nek-, schouder-, en decolletémassage en huidverzorging.

 

IMAGE The Max - Contouring facial 60 minuten                

Speciaal ontwikkeld voor de verslapte huid van het gezicht en de hals. Vermindert daarbij pigmentaties en rimpels op het decolleté. Deze behandeling bevat reinigen, exfoliatie, zuiveren, booster peptide, een masker in combinatie met nek, schouder en decolleté massage en huidverzorging.


IMAGE The Max Deluxe - Contouring facial 60 minuten        

Speciaal ontwikkeld voor de verslapte huid van het gezicht, hals en decolleté. Met deze facial creëer je een verstrakkend effect en wordt huidverslapping op een effectieve manier tegengegaan! Inbegrepen: reinigen, exfoliatie, zuiveren, booster peptide, masker in combinatie met nek-, schouder- en decolletémassage, voeden & enhance, smooth & contour en huidverzorging.


IMAGE O2 lift 60                            

Luxe facial voor een frisse en stralende huid met direct zichtbaar resultaat! Inbegrepen: reiniging, lift peel, zuurstof boost-masker in combinatie met een nek-, schouder- en decolletémassage, booster peptide, huidverzorging.

 

IMAGE I Mask Firming Transformation Facial 60 minuten

Door verschillende IMAGE skincare producten op een intensieve manier met elkaar te mixen, brengt deze facial ontzettend veel huidverbeterende voordelen. De huid is gerevitaliseerd en intens gehydrateerd en zal steviger aanvoelen. Bevat: reinigen, exfoliatie met I Peel Ormedic lift/ The Signature Facelift, booster peptide, masker in combinatie met nek-, schouder- en decolletémassage én een verstevigende huidverzorging.

IMAGE I Mask Probiotica Purifying facial 60 minuten            

Deze zorgvuldige samengestelde behandeling zal de huid op meerdere vlakken zuiveren. De producten zorgen voor een zachte, maar tegelijkertijd grondige reiniging tot diep in de poriën. De huid is optimaal gehydrateerd, in balans en voelt zijdezacht aan. De behandeling bestaat uit reinigen, exfoliatie met I Peel Ormedic lift/ acné lift, een masker in combinatie met nek-, schouder- en decolletémassage en een herstel en huidverzorging.

 

Tiener facial 45

Reinigen, peeling, dieptereiniging, epileren van de wenkbrauwen afsluitend met een masker. 

 

Massages (bij te boeken of los) 


Drukpuntmassage 15 minuten

Door middel van speciale massagetechnieken worden de punten van het gezicht gemasseerd waardoor de doorstroming van energie optimaal wordt. De huid krijgt daarbij een optimale doorbloeding. Deze massage heeft een faceliftend effect, wat ervoor zorgt dat de huid er fris en stralend uitziet.

 • Drukpuntmassage bij een gezichtsbehandeling 10 min

 • Drukpuntmassage los incl. dubbele reiniging, masker, dagverzorging 30 min


Bindweefselmassage 30 minuten

Bij een bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel, geprikkeld. Door verklevingen uit de huid te masseren, wordt het hele gebied behandeld. Het bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbetert de effectiviteit van de spieren. Door onze diepe massagetechnieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten. Hierdoor wordt er collageen aangemaakt en de huidelasticiteit wordt verbeterd.

Een cosmetische bindweefselmassage werkt celvernieuwend: een ontzettend goede manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is geschikt voor vrijwel alle huidtypen, ook voor een dunne, gevoelige en couperose huid. De massage wordt toegepast bij o.a. acne, littekens, huidveroudering, verslapte huid en rimpelvorming. Het herstelt de conditie van de huid waardoor deze er weer beter, jonger en steviger uit gaat zien.

 • Bindweefselmassage bij een gezichtsbehandeling 30 minuten

 • Bindweefselmassage los (inclusief dubbele reiniging, cupping en dagverzorging) 40 minuten

 • Bindweefselmassage los (inclusief dubbele reiniging, cupping, masker, schouder/nekmassage en dagverzorging) 55 minuten


Cupping massage 10 minuten

Deze massage wordt gedaan met flexibele siliconen cups. Door de cup op de huid te plaatsen en te knijpen, ontstaat er in de cup vacuüm. Door het creëren van zuigende werking aan de huidoppervlakte wekt de massage het afvoeren van overtollige vocht en afvalstoffen op. Het maakt daarnaast verklevingen los en lift het bindweefsel. De cupping massage voor het gezicht heeft een stimulerende werking op de huid en onderliggende weefsel.

 • Cupping bij een gezichtsbehandeling 10 minuten

 • Cupping los (incl dubbele reiniging, masker inclusief nek/schoudermassage en dagverzorging) 30 minuten

 


Klassieke massage 15 minuten

Tijdens de klassieke massage wordt er gebruikt gemaakt van verschillende massagetechnieken. Hierdoor ontstaat er een reactie die tot herstel, evenwicht en vernieuwde energie leidt! Het is een algehele ontspannende massage voor lichaam en geest.

 • Klassieke massage bij een gezichtsbehandeling 15 minuten

 • Klassieke massage los (incl dubbele reiniging, masker, dagverzorging) 35 minuten

 

Pre-Facial 45 minuten                            

Deze behandeling kan één a twee weken geboekt worden al vorens een intensieve behandeling zoals Pro Power Peel, I Peel of microneedling. De focus ligt op de dieptereiniging. Bevat: reiniging, professionele peeling, dieptereiniging, masker in combinatie met nek, schouder decolleté massage, huidverzorging.

 

 

Specialistische behandelingen  

 

Acnébehandelingen

Er zijn zeer veel verschillende vormen van acné. Daarom is voor een juiste behandeling een correcte diagnose van essentieel belang. Bij SENZA Beauty kun je terecht bij zowel tiener- als volwassen acné. Voor meer informatie over de behandeling van acné kunt u contact met ons opnemen.

Acnébehandeling voor volwassenen 75 minuten

Geheel afgestemd op de acné van de klant (gezicht, rug, decolleté) waarbij met de professionele Medibac clearing lijn van Dermalogica wordt gewerkt. Voorafgaand stellen we samen een persoonlijk behandelplan op waarna een specialistische acné behandeling volgt. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar een vergoeding. 

Tiener acnébehandeling 45 minuten

Geheel afgestemd op de acné van de klant (gezicht, rug en/of decolleté) waarbij met de Clear Start tienerlijn van Dermalogica wordt gewerkt. Voorafgaand aan de behandeling stellen we samen een persoonlijk behandelplan op waarna een specialistische acnébehandeling volgt. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar een vergoeding.


Tiener acné behandeling 75 minuten

Geheel afgestemd op de acné van de klant (gezicht, rug en/of decolleté) waarbij met de Clear Start tiener lijn van Dermalogica wordt gewerkt. Voorafgaand aan de behandeling stellen we samen een persoonlijk behandelplan op waarna een specialistische acnébehandeling volgt. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar een vergoeding. 


Acné lift (level I & II) Image Peeling
De peeling die tijdens deze behandeling gebruikt wordt, is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Deze tweeledige werking zorgt voor een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen, waardoor er verbetering optreedt bij bestaande ontstekingen en er ook minder snel nieuwe ontstekingen kunnen ontstaan.

Geschikt voor: actieve, acne-gevoelige huid, vette huid, verwijde poriën, huid in disbalans. Het beste resultaat is in een kuurvorm van 6 behandelingen om de 2 weken.


Beta Lift Image Peeling
I PEEL - Beta Lift is een intensieve behandeling tegen hardnekkige acné bij vette huidcondities. De peeling die tijdens deze behandeling gebruikt wordt, is ontwikkeld op basis van BHA (salicylzuur) en pakt actieve acné doelgericht aan. Salicylzuur werkt kalmerend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden. Op deze manier worden tijdens de I PEEL - Beta Lift behandeling actieve pustels aangepakt en zal de huid mooi gematteerd zijn na afloop.

Geschikt voor: zeer heftige acne, erg vette huid, verwijde poriën

 

Peelings 

 

Dermalogica’s Pro Power Peel

De Pro Power Peel is een peeling geschikt voor huidverbetering. Peeling zijn effectief voor de verbetering van de conditie van je huid. Ze activeren de huid en helpen deze te vernieuwen. Opgedane schade wordt opgeruimd en maakt plaats voor een mooie huid.

 

De Pro Power Peel heeft 3 sterktes en is daardoor geschikt voor alle huidtypen. Hoofdzakelijk is deze peeling geschikt voor anti-aging, anti-acne en anti-hyperpigmentatie. Het voordeel van deze Pro Power Peel is dat ze ook gecombineerd kunnen worden in 1 behandeling! Het geeft de volgende voordelen;

• Verheldert de doffe huid
• Vermindert fijne lijntjes
• Hydrateert de droge huid
• Vermindert rimpels 
• Verbetert de huidtextuur
• Behandelt hyperpigmentatie
• Helpt ontstekingen te voorkomen
• Verwijdert overtollig talg
• Vermindert post inflammatoire hyperpigmentatie     
 

De hoofdingrediënten zijn:
30% glycolzuur, glycolzuur bevordert de afschilfering van dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing.
2% salicylzuur, salicylzuur lost hoofdzakelijk talg op.
30%melkzuur (melkzuur exfolieert en verweekt de huid)


IMAGE skincare I PEEL
Intensieve huidverbetering start bij peelings. Dit realiseren we door op een gecontroleerde manier een dun laagje huid te verwijderen. Hierdoor verwijderen we de oneffenheden in de huid. Fijne rimpels, acne of littekens worden minder zichtbaar of verdwijnen. De werkzame stoffen in de peelings werken ook stimulerend voor de cellagen in de diepere huid, waardoor deze minder snel veroudert.


The Ormedic Lift
De I PEEL-  Ormedic Lift Solution peeling is een combinatie van pompoen,mango,papaya fruit enzymen en peptiden in een aloe vera gel-substantie, die dode huidcellen verwijderen en schade aan huidcellen herstellen - zonder zuren- brengt de huid in balans en herstelt en vernieuwt de huid. Tegelijkertijd worden de stamcellen in de huid - die verantwoordelijk zijn voor een jonge stralende huid - weer opgeladen. I PEEL - Ormedic Lift vermindert doelgericht roodheid en irritatie. Na de behandeling is de huid gekalmeerd en voelt zacht en gevoed aan. 

Geschikt voor: geïrriteerde huid, huid in hormonale disbalans, inflammatoire huidproblemen, gedehydrateerde huid, zwangere vrouwen en tieners.


The Signature Facelift
De peeling in deze behandeling is ontwikkeld op basis vitamine van C, hyaluronzuur en fruitenzymen. Ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor directe celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Door de centellastamcel-technologie wordt de huid direct gehydrateerd, verstevigd, geremodelleerd en geëgaliseerd. Werkt bovendien kalmerend en ontstekingsremmend op zichtbare ontstekingsreacties van de huid. De I PEEL - The Signature Facelift behandeling vermindert zeer effectief ongewenste roodheid. De huid is geëgaliseerd en heeft een prachtige glow na afloop. Direct zichtbaar resultaat na slechts 1 behandeling.

Geschikt voor: Rosacea, droge-/gedehydrateerde huid, couperose, geïrriteerde huid, lichte vormen van acne, lichte vormen van pigmentatie.


Lightening Lift (level I & II)
Door het gebruik van innovatieve en effectieve plantaardige ingrediënten ontstaat er verlichting op donkere huidverkleuringen. Deze combinatie van ingrediënten richt zich op iedere vorm van pigment of roodheid in de huid en zorgt voor directe vermindering. De basis van aloë vera kalmeert, hydrateert en verzacht de huid. Zo creëer je met deze I PEEL behandeling een egale teint.

Geschikt voor: pigmentvlekken, zonschade, melasma, ongelijkmatige teint en inflammatoire huidproblemen. Het beste resultaat is in een kuurvorm van 6 behandelingen om de 2 weken.

 

 

Wrinkle Lift/ Wrinkle Lift Forte (level I & II) 

I PEEL - Wrinkle Lift (Forte) Solution is ontwikkeld op basis van aloë vera met een hoog percentage glycolzuur. Dit zorgt voor een intensieve peeling, waarbij de huid wordt geëxfolieerd en oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct worden verminderd. Het unieke ingrediënt Buddleja Davidii Stems GTM gaat huidveroudering tegen door te beschermen tegen UV-beschadiging. Daarnaast voorkomt het oneffenheden na ontstekingsreacties. Hiermee staat de I PEEL - Wrinkle Lift (Forte) behandeling voor een gladde, strakke, egale en bovendien stralende huid.

Geschikt voor: alle fasen van de huidveroudering, huidverslapping, littekens, restacne en UV-schade. Het beste resultaat is in een kuurvorm van 6 behandelingen om de 2 weken.

 

I PEEL advanced treatments


Going Beyond 1
Tijdens deze behandeling wordt gebruik gemaakt van een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Het salicylzuur werkt remmend op de talgklieren en zorgt ervoor dat de poriën gezuiverd worden. Glycolzuur zorgt voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Deze tweeledige werking zorgt voor een grondig gereinigde huid tot in de diepere huidlagen, waardoor er verbetering optreedt bij bestaande ontstekingen en nieuwe ontstekingen minder snel kunnen ontstaan. 

Geschikt voor: acne-gevoelige huid, actieve acne, vette huid, verwijde poriën, huid in totale disbalans.

 

Going Beyond 2
Tijdens deze Going Beyond Peel-behandeling worden 2 verschillende peelings met elkaar gecombineerd. Vitamine C, hyaluronzuur en enzymen zorgen voor de celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Melkzuur en kojiczuur zorgen voor het verlichten, egaliseren en hydrateren van de huid. Op deze manier worden zowel rode als bruine huidverkleuringen met verschillende ingrediënten aangepakt.

Geschikt voor: huidverkleuringen, ongelijkmatige teint, pigmentvlekken, zonschade, melasma en inflammatoire huidproblemen.

 

Going Beyond 3

Het combineren en layeren van 2 verschillende peelings, maakt deze Going Beyond Peel-behandeling tot een unieke ervaring. Vitamine C, hyaluronzuur en enzymen zorgen voor de celvernieuwing en het herstel van de natuurlijke balans van de huid. Glycolzuur en retinol zorgen voor exfoliatie van de dode huidcellen en voor celvernieuwing. Op deze manier worden verschillende facetten van huidveroudering tegengegaan.

Geschikt voor: alle fasen van huidveroudering, huidverslapping, littekens, restacne en UV-schade.

 

Lightening Lift (Forte)
Door innovatieve en effectieve botanische ingrediënten ontstaat er directe verlichting op donkere verkleuringen op de huid. deze formule geeft een oplichtende werking op de pigment in de dieper gelegen huidlagen van de huid aan te pakken. deze behandeling is ontwikkeld om in een kuurverband te doen.

Wrinkle Lift (Forte)
Een basis van aloë vera met 45% glycolzuur zorgt voor een intensieve peeling, waarbij oppervlakkige rimpels en eerste tekenen van huidveroudering direct verminderen.


Acne Lift
Deze peeling is een combinatie van BHA (salicylzuur) en AHA (glycolzuur). Hierdoor kalmeert de huid en zorgt het voor celvernieuwing.

Beta Lift
Een intensieve behandeling bij hardnekkige acné in combinatie met een vette huid.
 

Microneedling


Microneedling oftewel CIT (collagen induction therapy) met de Dermapen is op dit moment de beste anti-age behandeling voor je huid. Het is een veilige behandeling met een natuurlijk resultaat, precies waar wij bij Senza Beauty voor staan! 

De behandeling werkt als volgt:

De Dermapen maakt per seconde honderden onzichtbare wondjes in de huid. Die stimuleren de cellen om zelf aan de slag te gaan en de huid te vernieuwen, te verstevigen en te verbeteren.


Wat is het resultaat?

 • Na de eerste behandeling direct een gladdere, strakkere huid;

 • De blijvende verbetering is na 3- 4 weken te zien. Fijne lijntjes en diepere rimpels zijn dan verminderd;

 • Collageen verbetering (huidversteviging) is volledig zichtbaar na 6-8 weken. Het ultieme resultaat na 1 jaar. (na een kuur van 6-8 behandelingen);

 • Toename 400% collageen en elastine;

 • Huidverdikking bij verslapte huid (140%);

 • Litteken reductie en aanzienlijke poriën verkleinen;

 

Deze behandeling is niet alleen geschikt bij rimpels en huidverslapping, Microneedling met de Dermapen is ook effectief bij:

 • Doffe huidskleur;

 • Haarproblemen en Alopecia;

 • Rimpels;

 • Fijne lijntjes;

 • Verslapping;

 • Vergrote poriën;

 • Pigmentvlekken;

 • Oneven huidskleur;

 • Littekens;

 • Acnelittekens;

 • Rosacea;

 • Striae;

 • Cellulite.

 

Laserbehandelingen      

Verwijderen ouderdoms-/ pigment-zonnevlekjes, fibromen (steelwratjes), spider naevi, en rosacea/couperose middels de KTP-laser.

 • Couperose neus;

 • Couperose neusvleugels;                        

 • Couperose wangen;                            

 • Couperose wangen en neus;                    

 • Spider naevi;                                

 • Pigmentvlekken

 • Steelwratjes.
   

*1 plekje kost  EUR 70,- indien er sprak is van meerdere plekken, bedragen de kosten per 15 minuten behandelen 100,-

NB: Eventuele vergoeding vindt plaats bij aanvullende verzekering onder camouflagetherapie, vaat- of pigmentbehandeling.                                                                                                                                                                                

De therapie wordt uitgevoerd door BIG erkende huidtherapeuten. Lid van de Nederlandse Vereniging voor huidtherapeuten.

Verwijderen schimmelnagels

Middels de Fox Laser kunt u eindelijk van uw schimmelnagels verlost zijn! Kosten per behandeling, ongeacht één of meerdere teennagels, bedraagt EUR150,-. Aantal verwachte behandelingen: 3.

De therapie wordt uitgevoerd door BIG erkende huidtherapeuten. Lid van de Nederlandse Vereniging voor huidtherapeuten.

Ontharen


Laser definitief ontharen

De High Power light Sheer Diode Laser is zeer geschikt bij het definitief verwijderen van donkere haren. 
 

 • Bakkebaarden                

 • Bovenlip                                

 • Kin

 • Bovenlip en kin                            

 • Wangen                                    

 • Hals                                    

 • Hele gelaat                                

 • Baardstreek heren                            

 • Onderarmen                                

 • Bovenarmen                                

 • Armen geheel                                

 • Oksels                                    

 • Handen                                    

 • Bovenbenen                                

 • Onderbenen                                

 • Hele benen incl. bikinilijn                            

 • Bikinilijn klein                                

 • Bikinilijn groot                                

 • Buik vrouwen                                 

 • Buikstreepje                                

 • Rug                                    

 • Borst (m)                                

 • Borst (v)     
                                 

De therapie wordt uitgevoerd door BIG erkende huidtherapeuten. Lid van de Nederlandse Vereniging voor huidtherapeuten.Wax & Go 

U kunt bij ons voor alle waxbehandelingen terecht. Professioneel, hygiënisch én snel klaar. Alle waxbehandelingen worden met de verschillende methoden van Lycon Precision Wax uitgevoerd. Lycon Precision Wax is de nieuwste methode waarbij vrijwel pijnloos haren vanaf 1 mm lang verwijderd kunnen worden! De haren blijven gemiddeld 4 tot 6 weken weg. Bij het waxen van het gezicht wordt een speciale wax gebruikt.

 

Waxen wenkbrauwen
Je krijgt strakke wenkbrauwen waarbij dons- en wenkbrauwhaar zorgvuldig wordt verwijderd. 
 

Waxen wangen
Met de speciale gezichts wax van lycon worden de haren vanaf 1 mm zorgvuldig verwijderd. Ook zeer geschikt bij veel donshaar op het gezicht. 
 

Bovenlip/kin
Met de speciale gezichtswax van lycon worden de haren op de bovenlip en kin zorgvuldig verwijderd, al vanaf 1 mm lang. 
 

Full Face
Met de speciale gezichts wax van lycon worden de haren vanaf 1 mm zorgvuldig verwijderd. Ook zeer geschikt bij veel donshaar op het gezicht. 
 

Waxen lichaam
Alle waxbehandelingen worden met de verschillende methoden van Lycon Precision Wax uitgevoerd. Lycon Precision Wax is de nieuwe methode waarbij vrijwel pijnloos haren vanaf 1 mm verwijderd worden. De haren blijven gemiddeld 4 tot 6 weken weg. Bij het waxen van het lichaam wordt een speciale wax en 2 verschillende methoden toegepast.
 

Onder- of bovenbenen
Met de speciale lycon wax voor het lichaam worden middels de spatel en strip-methode alle haren zeer zorgvuldig verwijdert. 
 

Onder- en bovenbenen
Met de speciale lycon wax voor het lichaam wordt middels de spatel en strip-methode alle haren zeer zorgvuldig verwijderd. 
 

Schouders
Met de speciale lycon wax voor het lichaam wordt middels de spatel en strip-methode alle haren zeer zorgvuldig verwijderd. 
 

Hele rug
Met de speciale lycon wax voor het lichaam wordt middels de spatel en strip-methode alle haren zeer zorgvuldig verwijderd. 


Onder- of bovenarmen
Met de speciale lycon wax voor het lichaam wordt middels de spatel en strip-methode alle haren zeer zorgvuldig verwijderd. 
 

Onder- en bovenarmen
Met de speciale lycon wax voor het lichaam wordt middels de spatel en strip methode alle haren zeer zorgvuldig verwijderd. 
 

Oksels
Met de speciale lycon wax voor de gevoelige huidzones worden alle haren zeer zorgvuldig verwijderd. 
 

Bikinilijn
Met de speciale lycon wax voor de gevoelige huidzones worden alle haren zeer zorgvuldig verwijderd. 
 

Brazillian wax
Met de speciale lycon wax voor de gevoelige huidzones worden alle haren zeer zorgvuldig verwijderd. 

Skinbar 
 

 • Wenkbrauwen stylen (waxen, epileren, verfen)

 • Wimpers verfen

 • Wimperverlenging met Misencil of lashExtend

 • Make-up (touch up, dag, avond of Bruidsmake-up)

 • Nagels lakken met shellac van CnD

 • Manicure

 

Bij Senza Beauty kunt u uw wenkbrauwen op verschillende manieren in vorm laten brengen.

Epileren van de wenkbrauwen
Uw wenkbrauwen worden in haar natuurlijke vorm gebracht waarbij gebruik wordt gemaakt van de standaard epileertechniek. 

Verven wenkbrauwen en wimpers
Bij Senza Beauty worden er met verschillende verfsoorten gewerkt waarbij de standaard schoonheidssalon producten worden gebruikt maar ook de allernieuwste Henna-techniek.


Wimpers verven  

Verven wenkbrauwen met haarverf
De wenkbrauwharen worden geverfd met een kleur die past bij jouw uiterlijk.  

Verven wenkbrauwen met haar- en huidverf
Deze methode is erg populair en speciaal om dunne en smalle wenkbrauwen voller te laten lijken. Zowel je haar als je huid wordt geverfd wat resulteert in een zeer natuurlijke, volle wenkbrauw.  

Epileren en verven van de wenkbrauwen                                                      
Een complete wenkbrauw styling waarbij je wenkbrauwen  worden geverfd met huid (indien gewenst) en haar verf.  Aan de hand van een meting wordt in overleg met de klant de vorm van je wenkbrauwen bepaald. De wenkbrauwen worden met lycon precission wax gewaxt en vervolgens afgewerkt d.m.v. de epileer techniek. 
                
Epileren wenkbrauwen, verven wenkbrauwen en verven van de wimpers.  
Deze populaire behandeling is alles in 1 voor zowel je wimpers als je wenkbrauwen.

 

Wimperverlenging

Wij werken met het Nederlandse nummer 1 merk Lash Extend. De wimpers zijn zachter en flexibeler dan andere synthetische wimpers. Daarnaast is de lijm als enige wimperextensionlijm goedgekeurd door de Nederlandse warenwet.
De wimperextensions waarmee wij werken zijn niet te onderscheiden van jouw eigen wimpers. Je eigen wimpers worden aangevuld met onze B-,C-, D- of J-vormige wimpers, deze bestaan in verschillende lengtes en diktes waardoor jij jouw look kunt bepalen van natural tot dramatically.

 

Bij Senza Beauty kun je kiezen uit twee technieken wimperverlenging:

One-by-one techniek:
Haar voor haar wordt er op elke wimper één wimperextension geplaatst. Binnen 1 uur heb je een volle oogopslag.


3D Russian volume
Bij deze techniek worden 2 tot 6 minuscuul dunne, zijdezachte haren in de vorm van een waaier op één natuurlijke wimper geplaatst. Het resultaat, binnen twee uur heb je een volle oogopslag waarbij je nauwelijks merkt dat de extensions aanwezig zijn.


Houdbaarheid van de wimperextensions:
De wimperextensions blijven 1 tot 8 weken zitten. Om mooie volle wimpers te behouden is het advies om iedere 3 of 4 weken een opvul behandeling te nemen. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het gewoon voor 1 keer te doen, als je bijvoorbeeld op vakantie gaat, trouwt of een feestje hebt. ​​
 

Misencil wimpersverlenging

 

​Misencil is het nummer 1 merk wereldwijd en komt oorspronkelijk uit Canada. Deze methode is door de Canadese oogarts Jean-Jacques Benguigui ontwikkeld en kent kwalitatief een enorme vooruitgang. De lijm die wordt gebruikt voor het bevestigen van de extensions is goedgekeurd door het Canadese ministerie voor de gezondheidszorg en het acrylaat (het plakkende bestanddeel) is medisch acrylaat, wat ook in ziekenhuizen wordt gebruikt. Het risico op allergie is tot een minimum gebracht en klanten met een allergie-geschiedenis kunnen nu ook weer genieten van wimperextensions. Meer dan 60%van de klanten met een allergiegeschiedenis blijft allergievrij bij Misencils behandelingen.

Make-up

 

Make-up
Een mooie, gezonde, egale huid dat willen we allemaal en voor de finishing touch gebruiken we graag een make-up om onze schoonheid nog beter te accenturen. Bij Senza Beauty hebben we speciaal voor de make-up van Jane Iredale gekozen omdat deze niet alleen heel gezond is voor je huid, maar ook nog eens je huid écht verzorgd. Je hoeft je dus nooit schuldig te voelen wanneer je deze make-up op basis van natuurlijke mineralen gebruikt!


Dagmake-up
Gezichtsreiniging inclusief huidverzorging en primer gevolgd door een bij jou passende basis, bestaande uit een poeder of crème foundation, blush of bronzer, natuurlijke oog en lippen make-up afsluitend met een fixatie (uiteraard alles in overleg met jou als klant).

 

Avondmake-up
Gezichtsreiniging inclusief huidverzorging en primer gevolgd door een bij jou passende basis bestaande uit een poeder of crème foundation, blush of bronzer, een sterker aangezette oog en of lippen make-up afsluitend met een fixatie (alles in overleg met de jou als klant).

Bruidsmake-up
Inclusief proefmake-up. Gezichtsreiniging incl. huidverzorging en primer gevolgd door een bij jou passende basis bestaande uit een poeder of crème foundation, blush of bronzer, een oog en lippen make-up gericht speciaal voor bruiden, afsluitend met een fixatie (alles in overleg met de klant).

 

Nagels 

 

Senza Beauty biedt verschillende manicure en nagelbehandelingen aan. Al onze behandelingen en producten zijn gezond voor je nagels, dierproefvrij en brengen vanzelfsprekend geen schade aan jezelf of aan het milieu.

(met uitzondering van de nagelverlenging en baby boom)

 

U kunt voor de volgende behandelingen bij ons terecht;

 

 • Vijlen en lakken

 • Basis manicure (manicure, cuticles, vijlen). 

 • Basis manicure + lakken

 • Hand treatment: Tijdens deze uitgebreide manicure worden uw handen weer helemaal tip top verzorgd. De  nagelriemen en velletjes worden grondig verwijdert en met de scrub en handmassage wordt uw huid weer super zacht. Uw handen zien er als herboren uit. Deze manicure is er ook speciaal voor mannen.

 • Shellac 

 • Shellac + basismanicure

 • Shellac + hand treatment

 • NN treatment (hand treatment + gellak)

 • Nagel verlenging met gel

 • Nagel verlenging + handtreatment

 • Baby boom

 • Baby boom + handtreatment 

 • Baby boom opvullen

logo.jpg